søndag 21. desember 2014

Thai fiskesuppe


250 g laksefilet
250 g steinbitfile
3 dl kyllingkraft
8 dl kokosmelk
1 ss finhakket sitrongress
2 stk limebladkaffir
1 stk rødløk
2 ts grønn chilipasta
2 stk rød chili
1 ts sukker
2 stk vårløk
saften av 1 lime
30 g frisk koriander
4 ss asiatisk fiskesaus

Fres finhakket løk og chili i olje til løken er blank og myk. Tilsett kyllingkraft, kaffirlime-blader, hakket sitrongress og fiskesaus. Kok opp.

Ha i kokosmelk og chilipaste og kok opp suppen på nytt.

Legg i fiskebitene og la suppen trekke på svak varme til fiskebitene er faste.

Smak suppen til med sukker, limesaft og salt. Finhakket koriander og vårløk tilsettes i suppen like før servering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar