- 200 g laksefilet
- 200 g torskefilet eller steinbitfilet
- 1 ss margarin
- 2 stk gulrot
- 100 g kålrot
- 100 g knollselleri (sellerirot)
- 1⁄2 stk purre
- 1⁄2 stk fennikel
- 1 ss hvetemel
- 2 ss tomatpesto (rød pesto)
- 2 dl matfløte
- 11⁄2 dl hvitvin
- 61⁄2 dl vann eller fiskekraft
- 1 ts salt
- 1⁄2 ts pepper
- 2 ss hakket frisk kjørvel
Kutt alle grønnsakene i fyrstikklange lange staver eller i tynne skiver, og fisken i terninger på 2x2 cm. Smelt margarinen i en kjele og fres grønnsakene 2-3 minutter på medium varme. Strø over melet og vend inn. Rør inn pesto og ha i all væsken. La det småkoke i ca. 15 minutter. Tilsett fisk og kjørvel og la det stå og trekke i ett par minutter. Ha i salt og pepper og server med godt brød til.
Kilde: Matprat.no
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar